Meteen na het plaatsen van uw bestelling wordt uw pakket verzonden en ontvangt u deze binnen drie dagen. Gratis Levering

Over ons

Autohoesopmaat.com is een van de grootste leveranciers van autohoezen wereldwijd met een aanwezigheid in de VS, Canada, VK, Australië en Nieuw-Zeeland. Door gebruik te maken van ons vermogen om kwaliteitsgoederen te verkrijgen, hebben we een uitstekende klantenservice en -ervaring kunnen creëren in het leveren van producten van topkwaliteit. We zijn trots op het gebruik van alleen eersteklas materialen zoals 600D polyester en 7-laags niet-geweven polypropyleen en we halen onze grondstoffen bij bekende, gerenommeerde stofleveranciers. Details in autohoezen zijn cruciaal om de hoogste kwaliteit te bieden. Details zoals een fleece voering, gesp/riemsysteem, luchtopeningen, ringen, UV-bescherming en nog veel meer zijn belangrijk om niet alleen uw voertuig te beschermen, maar ook om ervoor te zorgen dat uw autohoes een leven lang meegaat. Dus of u nu op zoek bent naar de zachtste hoes of een robuuste, duurzame hoes om uw voertuig te beschermen tegen alle weersomstandigheden en vuilelementen, wij hebben het allemaal voor u.


Sinds onze oprichting zijn we trots op een makkelijk te navigeren website. We hebben momenteel hoezen op voorraad voor meer dan 90.000 voertuigtypes. Vanuit een faciliteit van 1.765 vierkante meter hebben we de mogelijkheid om dezelfde dag nog te verzenden en bieden we een gratis 3-daagse verzendservice aan al onze klanten. We begrijpen dat snelle & gratis verzending tegenwoordig een vereiste is voor klanten en onze technologie, logistiek en ervaren team stellen ons in staat om dit aan onze klanten te bieden. Auto's zijn dure bezittingen en wij geloven dat het noodzakelijk is voor ieder van ons om een hoogwaardige autohoes te kopen om onze bezittingen te beschermen tegen regen, sneeuw, hagel en andere activiteiten. We hanteren ook transparantie, ethische praktijken en bieden producten op een kosteneffectieve manier aan. Daarnaast hebben we deskundige, vriendelijke en behulpzame vertegenwoordigers die u 24/7 kunnen assisteren via chat, e-mail of telefoon.


Nogmaals bedankt om onze website te bezoeken en veel plezier met het winkelen bij ons. We waarderen uw tijd en zijn blij dat u voor ons bedrijf heeft gekozen. We hopen dat u geniet van de ervaring en we kijken ernaar uit u terug te zien!